지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Multivariate Analysis of Organic Acids and Sugars in Cocoa Mass Produced from Better Taste & Color Treatment by High Performance Ion Chromatography
Food Science and Biotechnology
1998 .09
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
마이크로파 Roasting 중 Cocoa Mass의 이화학적 성분 변화
한국식품과학회지
2000 .06
Optimization of Nibs Roasting in Cocoa Bean Processing with Lotte-Better Taste and Color Process
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Cadmium Contents of Soils and Cocoa Beans from Ghana
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Microwave Dielectric Properties and Specific Heat of Cocoa Mass as a Function of Temperature
Food Science and Biotechnology
2001 .02
마이크로웨이브 Roasting 중 Cocoa Bean의 이화학적 성분 변화
한국식품과학회지
2000 .08
An Investigation on Whether the Presence of Mycorrhizae Influences the Response of Cocoa Seedlings to Water Stress
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Comparative Investigation of Flavors in Cigarettes by Electronic Nose and GC/MS
한국연초학회지
2013 .01
[P2-89] Rapid Analysis of Volatile Flavor Components in Fuji Apple by SPME/GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
신미종(辛味種)고추의 추숙(追熟)에 관(關)한 생리화학적(生理化學的) 연구(硏究) -제2보(第2報) 신미성분(辛味成分)의 변화(變化)-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Analysis of Flavor by GC-MS Technique of Makgeolli with Wild Vegetables Added
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
Microwave Roasting에 의한 Cocoa Bean의 Methyl Pyrazine류의 변화
한국식품과학회지
2000 .06
GC/MS에 의한 저장중 츄잉껌 향기성분 변화연구
한국식품과학회지
1992 .02
주성분 분석법을 적용한 종이의 노화 특성 분석 연구
펄프·종이기술
2016 .12
Flavor and Taste - Active Compounds in Blue Mussel Hydrolysate Produced by Protease
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
[특집 : 식품 향기성분의 연구동향] 새로운 식품향 제조방법으로서의 Reaction Flavor 기술
식품산업과 영양
2001 .08
Qualitative Attributes of Soil and Cocoa Forastero in Bahia, Brazil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
0