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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Perilla Seed Oil
Food Science and Biotechnology
1996 .12
초임계 이산화탄소가 들기름의 추출에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2006 .12
Impact of Supercritical Carbon Dioxide Turmeric Extract as a Natural Antioxidant on the Oxidative Stability of Perilla Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison with Engraulis japonica oil using supercritical carbon dioxide(SC-CO2) extraction method and commercial ω-3 oil
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Characterization of the Yellow Croaker Larimichthys polyactis muscle Oil Extracted with Supercritical Carbon Dioxide and an Organic Solvent
Fisheries and Aquatic Sciences
2012 .01
들깨의 발아가 들깨유의 산화 및 토코페롤 안정성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2011 .06
[P3-09] Effect of roasting condition on the chemical composition and oxidative stability of perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Fatty Acid Composition and Stability of Extracted Mackerel Muscle Oil and Oil-Polyethylene Glycol Particles Formed by Gas Saturated Solution Process
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Quantity and Effective Extract of Essential Oil on Herbs with Supercritical Carbon Dioxide
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Characterization of Grape Seed Oil
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage: Impact of α-Tocopherol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
들깨 및 들기름의 자외선 조사 중 지방질 산화와 산화방지제의 변화
한국식품과학회지
2012 .02
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
들깨의 볶음 조건에 따른 들기름의 산화 안정성 변화
Applied Biological Chemistry
1996 .01
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
The Oxidative Stability of Peanut Oil added with Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Composition Analysis of Hexane Extract Seed Oils, and Study on the Effect of Seed Oil on 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antiradical Capacities of Perilla, Sesame and Sunflower Oil
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Extraction and Microencapsulation of Seaweed Oil rich in Fucoxanthin by employing supercritical carbon dioxide techniques
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
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