지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
해양에서 분리한 bacillus sp. RH-5에 의한 사람 Low Density Lipoprotein(LDL) 산화에 대한 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
[P8-123] Antioxidative Activity of Bacillus sp. : Fermented Soymilk under in vitro and Cellular System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Factors Affecting Production of β-1,3-Glucanase from Bacillus sp.
Food Science and Biotechnology
1996 .03
[P8-239] The Antioxidant Activities of Mixed Fermented Materials of Various Mixed Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative Activity of Cheonggukjang Fermented with Bacillus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
젓갈제품의 미생물학적 품질표준화에 관한 고찰
한국식품영양과학회지
1996 .10
Isolation and Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Soybean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Growth Inhibitory Effect of Bacillus sp. Isolated from Meju on Bacillus cereus and Purification of Its Antimicrobial Compound
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Bacillus sp. SP-KSW3를 이용하여 제조한 된장 발효 과정중의 효소 활성 및 기능성의 변화
Food Science and Preservation
2007 .10
수산자원으로부터 Human Low Density Lipoprotein (LDL)에 대한 항산화제의 탐색
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Antioxidative Activity of Flavonoid on Oxidation of Human Low Density Lipoprotein Induced by Macrophages and Copper
Food Science and Biotechnology
2002 .02
박테리오신의 생산을 위한 두부비지의 이용 1. 두부비지에서 분리한 Bacillus sp.에 의한 Amylase의 생산조건
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
알칼리 내성 Bacillus sp.의 생물고분자 생산조건의 최적화
한국식품과학회지
1991 .04
Bacillus sp. koji가 고추장의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .12
Optimal Culture Conditions for Production of Polygalacturonase from Bacillus sp. DFN - 75 Isolated from Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .12
Bacillus sp. SP-KSW3을 이용하여 제조한 간장의 발효 기간에 따른 효소 활성 및 기능성의 변화
Food Science and Preservation
2008 .04
Characterization of Bacillus sp. as Multi-Biocontrol Agent
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
0