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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and discussion
References
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도정도를 달리한 쌀누룩이 약주의 품질 변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .06
Milling characteristics of cutting-type rice milling machine according to the rotating speed of the main shaft
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of cultivars and milling degrees on free and bound phenolic profiles and antioxidant activity of black rice
Applied Biological Chemistry
2018 .01
쌀가루 분쇄 방법 및 입자 크기에 따른 백설기의 품질특성
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2015 .01
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
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2015 .08
Effects of Rice Flours Prepared with Different Milling Methods on Quality of Sulgidduk
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2015 .08
Effect of Heat Treatment Nuruk on Odor of Rice Wine
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2016 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
품종과 도정도에 따른 보릿가루의 기능성분 함량
한국식품과학회지
2016 .06
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2017 .12
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
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2018 .01
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2018 .10
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Applied Biological Chemistry
2018 .01
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Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
국산 밀 품종 및 제분율에 따른 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
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