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문헌
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Rheological Properties of Pork Salt Soluble Proteins in Reaction with Various Levels and Molecular Weights of Chitosans
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
키토올리고당과 수용성 키토산의 열처리가 올리고당 함량의 변화와 항 로타바이러스성에 미치는 영향
한국축산학회지
2002 .01
Functional Properties of Heat-induced Gels Prepared with Salt Soluble Proteins, Non-meat Proteins and Hydrocolloids in a Model System
Food Science and Biotechnology
2000 .12
수용성 Chitosan의 이화학적 및 관능적특성
한국식품과학회지
1999 .02
Effects of Electron Beam Irradiation on Functional and Other Associated Properties of Pork Myofibrillar Salt-Soluble Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
수용성 Chitosan을 첨가한 우유의 이화학적 및 관능적특성
한국식품과학회지
2000 .08
산란 노계육에서 추출한 염용성 단백질의 열변성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
Preparation of Chitooligosaccharides from Chitosan using Crude Enzyme of Bacillus cereus D-11
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
키토올리고당의 측정법으로 비색법과 HPLC법의 비교
한국식품과학회지
2000 .08
감과 대추의 연화중 가용성 단백질의 변화
한국식품영양과학회지
1997 .04
Effect of Soluble Chitosan on the Growth of Psychrotrophic Kimchi Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Thickening and gelling properties of water soluble and alkali soluble alginate extracted from laminaria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
가열온도, 가열시간, 단백질농도가 혈장단백질과 근원섬유단백질 혼합물의 gel 특성 및 열안정성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1993 .06
칼슘 주입과 키토산 코팅 처리가 돈육의 저장성 및 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .06
타피오카 전분을 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 특성 및 돈육 모델소시지에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
키토산을 첨가한 저지방 기능성 소시지의 향미 성분 분석과 냉장 저장 중의 이화학적인 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
Technical Functional Properties of Water- and Salt-soluble Proteins Extracted from Edible Insects
Food science of animal resources
2019 .01
Effects of Protein Unfolding and Soluble Aggregates Formation on the Gel Strength of Whey Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
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