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Introduction
Action of Green Tea Extract on Enterohemorrhagic Escherichia coli O157:H7
Antibacterial action on pathogenic bacterial spore by green tea catechins
Conclusion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
녹차의 카테킨류 분석법 개선
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Protection against Cancer Risk by Green Tea and Antibacterial Activity of Tea Catechin against Helicobactor pylori
한국식품과학회 심포지엄
1997 .06
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
[P5-31] Antibacterial Activity of Medicinal Plants against Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Catechin Contents of Green Tea at Different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식중독세균에 대한 녹차 물추출물의 항균작용
Food Science and Preservation
1998 .09
Medicinal Actions of Green Tea Catechins : Modulation of Endocrine Systems and Obesity
한국식품과학회 심포지엄
2001 .06
GREEN TEA AND ITS CATECHINS AS DIETARY AND PHARMACOLOGICAL MEANS OF LOWERING CHOLESTEROL ABSORPTION
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Assessing Geographic Origins of Green Teas Using Instruments
Food Science and Biotechnology
2008 .10
녹차 카테킨류의 pH에 대한 안정성 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
Effects of Green Tea Catechins on Human Platelet Aggregation and Experimental Thrombosis
한국식품위생안전성학회 심포지움
2003 .01
Determination of Catechin Content in Korean Tea Germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P2-80] Analysis of Catechin and Caffeine in Four Varieties of Jeju Green Teas according to the Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Inhibitory Effects of Green Tea Catechins on Virulence Factors in Periodontopathogens
식품과학과 산업
2005 .09
Effect of Enteric Coating Materials on Digestive Stability and Absorption of Green Tea Catechins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
녹차추출물 성분 catechin이 자외선에 의해 손상된 피부에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
[P2-03] Analysis of Catechins in Jang-Gun Cha, a Green Tea Produced in Gimhae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Utilization of Tea Extracts and The Prospect of Catechins as Anticancer Agents
한국식품과학회 심포지엄
1997 .06
Effects of Temperature, Illumination, and Sodium Ascorbate on Browning of Green Tea Infusion
Food Science and Biotechnology
2009 .08
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