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녹차 카테킨류의 pH에 대한 안정성 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
녹차 Catechin의 생리활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2003 .05
GREEN TEA AND ITS CATECHINS AS DIETARY AND PHARMACOLOGICAL MEANS OF LOWERING CHOLESTEROL ABSORPTION
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
(+)-Catechin 가열처리에 의한 항산화 활성물질 분리 및 Pancreatic Lipase 저해활성 평가
Food Science and Preservation
2013 .04
Catechin용액 중에서 Ascorbic Acid의 안정성
한국식품영양과학회지
1983 .09
(+) - Catechin is a Potent Inhibitor of Intestinal Absorption of Cholesterol in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
한국산 녹차추출물 catechin 성분의 ethanol 재추출 공정 최적화
Food Science and Preservation
2016 .10
차에서 추출한 Catechin(카테킨)의 항산화효과 및 항균활성효과
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
차에서 추출한 catechin(카테킨)의 항산화효과 및 항균활성효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Catechin Contents of Green Tea at Different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protection of Hepatic Cell Damage and Antimicrobial Evaluation of Chitosan-Catechin Conjugate
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Protective Effects of Peach Extracts against UVB-Induced Skin Damage in HS68 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Determination of Catechin Content in Korean Tea Germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
녹차의 카테킨류 분석법 개선
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Streptozotocin 유발 당뇨쥐 간조직에서의 3 - Hydroxy - 3 - Methylglutaryl Co Enzyme A Reductase 활성과 혈중지질수준에 미치는 녹차 Catechin의 영향
한국식품영양과학회지
1997 .12
플라즈마 처리에 의해 유도된 (+)-Catechin 올리고머의 α-Glucosidase 및 α-Amylase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2020 .01
Antibacterial Action on Pathogenic Bacteria by Green Tea Catechins
식품과학과 산업
2005 .09
Preparation of a Silk Fibroin Film Containing Catechin and Its Application
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Utilization of Tea Extracts and The Prospect of Catechins as Anticancer Agents
한국식품과학회 심포지엄
1997 .06
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