개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Control Mechanism in Glucose Uptake by Green Tea Catechins and Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of Catechin Content in Korean Tea Germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The protective potential of various catechins from green tea on vascular endothelium via hydrogen sulfide production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국산 녹차추출물 catechin 성분의 ethanol 재추출 공정 최적화
Food Science and Preservation
2016 .10
음용 조건으로 추출한 티백 형태 순수 녹차의 카테킨 함량 및 산화방지능
한국식품과학회지
2019 .08
Regression Analysis of Catechin Content in Tea Leaves Using UPLC and FT-IR
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
녹차음료에서의 카테킨 및 카페인 함량 조사
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative studies on the antioxidant capacities and catechin profiles of conventional and organic green tea
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of Catechin Rich Extracts and Various Polysaccharides Fractions from Green Tea on Inhibiting Hydrolysis of Wheat Starch and Intestinal Transport of Glucose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Tea Field Terroir on Green Tea Characteristics and Associated Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
Quality Characteristics of Roasted Rapeseed Oil according to Harvest Times and Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential a-glucosidase inhibitors from thermal transformation of (+)-catechin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
아스파라거스 비가림 재배 시 1차 수확기간이 2차 수확시기 및 수량에 미치는 영향
농업생명환경연구
2018 .01
플라즈마 처리에 의해 유도된 (+)-Catechin 올리고머의 α-Glucosidase 및 α-Amylase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2020 .01
The Variation of Green Tea Metabolome with Age of Its Plant
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Green Tea Supplementation on Inflammatory Markers among Patients with Metabolic Syndrome and Related Disorders: A Systematic Review and Meta-Analysis
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Neuroprotective Effect of The Green Tea and Black Tea Extracts of MPTP treated SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0