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수분-열처리에 의한 밤전분의 물리화학적 성질의 변화
한국식품과학회지
1986 .12
밤 전분의 분자구조의 변화가 전분의 성질 및 겔 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .12
밤 자원의 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
밤 전분 및 전분겔의 성질에 관한 연구
한국식품과학회지
1995 .12
Physico-chemical Properties of Acron Starch
Food Science and Biotechnology
2001 .12
전리방사선의 식품에의 이용
식품과학과 산업
1989 .06
Browning and Color Characteristics in Mushrooms (Agaricus bisporus) As Influenced by Ionizing Energy
한국식품과학회지
1990 .10
Effects of Galactomannan addition on Rheological, Pasting, and Physical Properties of Water Chestnut Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
초산 쌀전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1993 .04
밤전분 수용액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1989 .12
밤전분 호화액의 유동특성
한국식품과학회지
1984 .09
마이크로파 가열방법에 따른 감자전분의 이화학적 특성변화
한국식품과학회지
1993 .10
[P3-16] Physico-chemical Properties of Muscle Protein recovered from Pork Heart
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Hydroxypropyl화 밤 전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1999 .08
Comparison of Antioxidant Activities on Dried Chestnut, Chestnut Inner Shell, Chestnut outer shell Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
전분 제조방법에 따른 밤전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2006 .03
전리이온 정화법
환경관리인연합회보
1991 .01
Studies on Cellulase -Part 1. Isolation of Cellulase Forming Microorganisms and the Properties of Crude Enzymes-
Applied Biological Chemistry
1969 .01
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Properties of Chestnut Starches and Steamed Chestnuts with Different Pretreatment and Storage Conditions
Food Science and Biotechnology
2008 .06
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