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Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
홍로사과의 향에 영향을 주는 향 성분 분석과 기여도 평가
한국식품과학회지
2009 .12
Essential Oil Productivity and Aroma Characteristics for Developing Perfume Materials of Native Mugwort
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
[P2-59] Characteristics and Antioxidant Activity on the Aroma Compounds of Various Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Gene Expression Associated with Apple Aroma Biosyntheses
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Evaluation of Barley Bran Sauce Aroma by Multiple Regression Analysis
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Aroma profiling of Sun-dried salt by GC/MS analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S6-4] Aroma and Gene Expression Profiling during Manufacturing Process of Oriental Beauty
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Analysis of Aroma Pattern of Panax Species by Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Aroma of Oriental Citrus Oils and Its Functionality
식품과학과 산업
2005 .12
Effect of Storage at 10OC on Aroma of Tomato (Lycopersicon esculentum) Saladet Grown in Mexico
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
식품과학과 산업
1983 .12
[P11-10] 녹차씨 추출물을 첨가한 비누의 물리적 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Statistical Analysis of Effective Components for Aroma of Sigumjang
Food Science and Biotechnology
2005 .04
발효차의 향기 (Ⅱ) : 동방미인차의 향기성분 및 발현 유전자
식품과학과 산업
2007 .12
Antimutagenic Effect of the Volatile Aroma Compounds Identified from Green Tea
Food Science and Biotechnology
1997 .06
담배 이분 중 Essential Oil의 활용 연구 (제1보) - 정유의 향끽미 증진 성분에 관하여 -
한국연초학회지
1982 .01
국산 원료잎담배의 착엽위치에 따른 향기성분 및 휘발성 성분의 변화
한국연초학회지
2005 .01
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