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Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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펄스전기장 (Pulsed electric field, PEF) 처리에 의한 녹차의 살균 및 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
회분식 광펄스 처리에 의한 병원성 대장균의 비가열 살균
한국식품과학회지
2015 .02
Effect of Pulsed Electric Field (PEF) Treatment on the Anti-aging Activities of Selected Plant Extracts Inhabited in Gyeongnam Area in L6 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Applications of Pulsed Electric Field (PEF) in enhancing the utilization of marine biomass for sustainable biorefineries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Inactivation of Escherichia coli, Saccharomyces cerevisiae, and Lactobacillus brevis in Low-fat Milk by Pulsed Electric Field Treatment: A Pilot-scale Study
한국축산식품학회지
2015 .01
Pulsed electric field 공정을 이용한 감귤 주스와 당근 주스 살균
한국식품과학회지
2017 .08
펄스자기장 및 과열증기 처리를 통한 노계육과 육계의 품질 평가
한국식품영양학회지
2016 .10
고전압 펄스 전기장을 이용한 식품의 상업적 살균
식품과학과 산업
2020 .09
토복령의 항산화 및 산화적 DNA 손상억제 활성
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Extraction of the macroalgae Laminaria japonica: parameter optimization and demineralization for PEF treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
새송이버섯 발효에 Saccharomyces Cerevisiae의 영향 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Yeast cell extracts from Saccharomyces cerevisiae promote immune response and phagocytosis in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Combination of Protective Agents on Survival Rate of Saccharomyces cerevisiae 88-4 after Freeze-Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of high-quality apricot spakling wine through mixed fermentation of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
전통누룩에서 분리한 non-Saccharomyces cerevisiae의 이화학적 및 기능적 특성
Food Science and Preservation
2022 .06
LED 파장이 Saccharomyces cerevisiae의 생장에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2021 .03
무처리 및 증숙처리 산수유 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2018 .06
Improvement of the electro-transformed cell yield for Bifidobacterium sp. with large DNA
한국식품과학회지
2019 .04
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Saccharomyces cerevisiae strains from Korean Traditional Nuruk for potential management of fatty liver diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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