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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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급성 알코올 독성을 유발한 ICR Mouse에서 Allium hookeri 뿌리 에탄올 추출물의 간 기능 보호 효과
한국식품영양과학회지
2016 .05
삼채(Allium hookeri) 뿌리 추출물의 항산화 및 항염증 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Antioxidant Activity of Black Allium hookeri
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative and Sensory Properties of Allium hookeri Fermented by Leuconostoc mesenteroides in Pork Patties
Food science of animal resources
2019 .01
Allium hookeri Root Extract Inhibits Melanogenesis in B16F10 Mouse Melanoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Allium hookeri Root Extract on Foam Cell Formation in THP-1 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
증포 삼채뿌리 메탄올추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2016 .12
삼채부위별 에탄올추출물의 생리활성탐색
한국식품영양학회지
2015 .04
건조방법에 따른 삼채의 이화학적 성분 및 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2016 .02
Allium hookeri Extract Attenuates Cognitive Impairment in Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
삼채(Allium hookeri) 분말을 첨가한 생면의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .01
Effects of Allium hookeri Hot Water Extract on the Immune System in C57BL/6 Mice Fed a High-Fat/Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Allium hookeri Extracts using EtOH on Blood Glucose in Type II Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-obesity effect of Allium hookeri in high-fat-diet-induced rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Diverse Functionality of Allium hookeri Grown in the Plant Factory with Artificial Lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Allium hookeri on Lipid Metabolism in Type II Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Allium hookeri on Glucose Metabolism in Type II Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Amelioration of Obesity in High Fat Diet-fed Mice by Allium hookeri Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
증포 처리한 삼채 뿌리의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .03
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