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ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
적요
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육계에서의 회장 조단백질 소화율 가산성 평가 및 방법론적 소화율 비교
한국가금학회지
2017 .12
Evaluation of standardized ileal digestibility of amino acid in feedstuff for White Pekin duck from hatch to 35 days of age
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2020 .11
Erratum to: Comparative ileal amino acid digestibility and growth performance in growing pigs fed different level of canola meal
한국축산학회지
2015 .01
육계에서의 외관상 회장 조단백질 소화율 추정을 위한 In Vitro 실험방법
한국가금학회지
2022 .12
A review of canola meal as an alternative feed ingredient for ducks
한국축산학회지
2015 .01
가금에서의 아미노산 이용성
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
밀기울의 유산균 발효: 향기성분 및 유리아미노산 변화를 통한 제빵 소재로서의 가능성
한국식품과학회지
2020 .10
소화 효소 및 시간에 따른 고섬유소 사료의 In vitro 소화율 측정법
동물생명과학연구
2015 .06
Recent advances in canola meal utilization in swine nutrition
한국축산학회지
2016 .01
Standardized Ileal Digestibility of Amino Acids in Feed Ingredients for Broiler Chickens
한국가금학회지
2020 .09
조피볼락의 사료원으로 갈색거저리의 영양적 가치 및 소화율 평가
수산해양교육연구
2017 .06
Erratum to: A review of canola meal as an alternative feed ingredient for ducks
한국축산학회지
2015 .01
Supplementation of multi-protease to develop crude protein digestibility in broiler diets
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2020 .11
Feeding dietary non-starch polysaccharides supplemented with xylanase could improve the performance of broilers
한국축산학회지
2024 .09
Comparative ileal amino acid digestibility and growth performance in growing pigs fed different level of canola meal
한국축산학회지
2015 .01
밀기울 유래 지질 성분 이용 화장품 천연소재로서의 활용 검토
한국식품과학회지
2023 .06
Evaluation of Apparent and Standardized Ileal Digestibility of Calcium and Phosphorus Sources in 45-Week-Old Layer Chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Possibilities for product development using branched-chain amino acid enhanced material through solid-state fermentation of wheat bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Eco-friendly Multi-enzyme on Growth Performance, Intestinal Morphology, and Nutrient Digestibility of weaned Pigs
한국유기농업학회지
2018 .01
Assessment of Breed- and Sex-based Variation in Flavor-related Compounds of Duck Meat in Korea
한국가금학회지
2015 .03
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