지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Hematopoietic effect of deer antler extract fermented by Bacillus subtilis on murine marrow cells
Nutrition Research and Practice
2015 .10
Deep sequencing identifies conserved and novel microRNAs from antlers cartilage of Chinese red deer (Cervus elaphus)
Genes & Genomics
2015 .01
Complete genome sequence of Bacillus subtilis BS16045 isolated from Gochujang
미생물학회지
2017 .03
Determination of Neu5Ac and uronic acid contents in deer antler extracts using a LC-MS/MS and UV-Vis spectrophotometer
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
김치로부터 단백질 분해 효소활성이 우수한 Bacillus subtilis 균주의 분리
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
골수 미세환경에서 조혈줄기세포의 기능조절에 대한 고찰- 현재 및 새로운 개념
생명과학회지
2022 .06
Complete Genome Sequence of Bacillus subtilis E5 Isolated from Chungkukjang, Korean Fermented Soybean Food
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Discrimination of Bacillus subtilis from other Bacillus Species Using Specific Oligonucleotide Primers for the Pyruvate Carboxylase and Shikimate Dehydrogenase Genes
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .08
블루베리 유산균 발효물을 첨가한 양갱의 제조 및 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Complete genome sequence of Bacillus subtilis PN176 with high fibrinolytic enzyme activity isolated from Cheonggukjang
미생물학회지
2022 .12
Bacillus subtilis SRCM100757를 이용하여 접종농도와 발효기간을 달리하여 제조한 청국장의 품질 특성 및 Vitamin K2(MK-7) 생성능 평가
동아시아식생활학회지
2017 .06
DNA methylation and mRNA expression of COL6A3 in antler mesenchyme of female and male reindeer
Genes & Genomics
2019 .01
Antioxidative and Antiaging Activities and Component Analysis of Lespedeza cuneata G. Don Extracts Fermented with Lactobacillus pentosus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Structural Study on a Butanol Dehydrogenase from Bacillus subtilis
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
산지별 고초균 발효누에의 이화학적 특성 및 생리활성
생명과학회지
2017 .12
Bacillus subtilis HJ18-9를 이용하여 제조한 콩알메주 된장의 발효숙성 중 특성
동아시아식생활학회지
2016 .04
Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Soybean Pastes and Application of Manufacturing Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Phylogenetics, Safety and In Vitro Functional Properties of Bacillus Species Isolated from Iru, a Nigerian Fermented Condiment
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
양파 수확 후 잔재물을 이용한 발효 및 열수 추출물의 생리활성과 세포독성 분석
생명과학회지
2018 .10
Antifungal Effect of Bacillus subtilis Derived from Meju (Fermented Soybean Brick)
Quantitative Bio-Science
2023 .11
0