지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료와 방법
결과 및 고찰
요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
Photosensitizing Property and Lipid Peroxidation Induced by Turmeric Oleoresin under Fluorescent Light and Blue LED
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of α-Tocopherol and Trolox Addition on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Vegetable Oil, Emulsion and Lecithin on Texture of Vegetable Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of Primary Emulsion Ratio on Color Expression and Stability of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Beet Red Pigment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
리놀레인산 자동산화에 미치는 페놀계 산화방지제의 활성 및 잔존량 평가
한국식품영양과학회지
2016 .07
Effect of Glutamic Acid and Monosodium Glutamate on Oxidative Stability of Riboflavin Photosensitized Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양학회지
2024 .02
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Phospholipid emulsions and its associated structure with liposome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
초고속 및 초고압 균질을 이용한 달맞이꽃 종자유 에멀젼 제조 및 특성분석
산업식품공학
2019 .01
Evaluation of Photosensitizing Activity of Cosmetic Nutrients and Their Interaction under Light
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Stability and antioxidant effect of rapeseed extract in oil-in-water emulsion
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Emulsion Mapping in Pork Meat Emulsion Systems with Various Lipid Types and Brown Rice Fiber
한국축산식품학회지
2015 .01
밀기울 유래 지질 성분 이용 화장품 천연소재로서의 활용 검토
한국식품과학회지
2023 .06
Effect of Oil-Water Emulsion on Liquid Holding Capacity of Meat Analogue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식물성 지방 비드가 돈육 패티의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2021 .08
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
나노에멀션 내의 베타카로텐 분해에 미치는 산화방지제의 영향
한국식품과학회지
2018 .06
Effect of Antioxidant Type on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Fat Reduction on the Stability, Microstructure, Rheological and Color Characteristics of White-Brined Cheese Emulsion with Different Emulsifying Salt Amounts
한국축산식품학회지
2018 .01
0