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이용수
INTRODUCTION
Anti-Initiating Activity of Black Tea
Modulation of Carcinogen Metabolism in Rate by Black Tea
Studies in Human Volunteers
CONCLUSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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[P10-140] Induction of Anticarcinogenic Enzyme by Methanolic Extract of Green Tea Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
된장 숙성기간중의 항산화 및 암세포 생육 억제효과
Food Science and Preservation
2004 .12
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
[P10-301] Anticarcinogenic and Antioxidant Activities of Extracts from Salicornia Herbacea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
쥐의 피부에 있어서 녹차의 항암 및 소염 효과
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
건강에 있어서 차의 기능
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Characterization of Kombucha Beverages Fermented with Various Teas and Tea Fungus
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
Antiproliferative and Anticarcinogenic Enzyme-Inducing Activities of Green Tea Seed Extract in Hepatoma Cells
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Comparison of Sensory Quality and Bioactive Compound between Domestic Chungtaejeon Tea and Imported Black Tea
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
第3者物流의 實態分析 및 活性化 方案에 관한 硏究
한국항만경제학회지
2002 .12
Neuroprotective Effect of The Green Tea and Black Tea Extracts of MPTP treated SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
제조물책임(PL)이란 무엇인가?
식품공업
1998 .01
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