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[P6-57] Bioconversion of Soybean Curd Residue to Functional Ingredient by the Solid-state Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P6-54] Isolation and Characterization of Novel Bacillus sp. from Soybean Fermented and Soybean Curd Residue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Characterization of 7S and 11S Globulins in Soybean Varieties Differing in Seed Size and Their Effects on the Properties of Soybean Curd
Food Science and Biotechnology
2008 .02
The Microstructures of Soybean Milk Curds Prepared by Different Coagulation Methods
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Changes in Isoflavone Content and Mass Balance During Soybean Processing
Food Science and Biotechnology
2007 .06
비지의 발효과정중 발효미생물 및 성분변화
한국식품과학회지
1987 .12
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity in Soybean Curd Prepared Non-GM Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
마늘의 첨가가 두부의 품질과 저장성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2003 .01
콩 품종에 따른 두부의 수율 및 화학적, 관능적 특성의 비교
한국식품과학회지
1990 .08
클로렐라를 첨가하여 제조한 두부의 품질특성과 저장성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
미세 전지 대두분말과 단백분해효소를 이용하여 제조한 연두부의 특성
Food Science and Preservation
2003 .06
[P3-64] Effect of Bitterns for Soybean Curds Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
쥐눈이콩을 첨가한 두부제조에 따른 두부, 비지 및 순물의 항산화성
한국식품영양과학회지
2007 .11
건조비지 첨가에 의한 두부품질의 변화
한국식품과학회지
1985 .12
기능성 홍두부의 저장성
한국식품영양과학회지
2001 .12
大豆의 水浸時間에 따른 組織의 微細構造, 蛋白質 特性 및 豆腐收率의 變化
한국식품영양과학회지
1985 .11
건조방법에 따른 건조분말두부의 흡습특성
Food Science and Preservation
2005 .02
Prediction of the Freshness for Soybean Curd by the Electronic Nose in the Fluctuating Temperature Condition
Food Science and Biotechnology
2005 .06
대두의 동결처리에 의한 두부의 텍스쳐 특성의 증진
한국식품과학회지
1996 .04
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