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[P8-318] Black garlic protects against oxidative DNA damage of lymphocyte in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Simulation Technique for Transport Test of Fruits and Vegetables
Food Science and Preservation
1994 .06
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-266] Effective Drying of Ditrus by-Product by High Speed Drying : a Novel Drying Technique and Their Protective Effect on Radical Scavenging and H2O2 Induced DNA Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P10-135] Antioxidant potential of enzymatic extracts from highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) and its protective effect on H2O2 induced DNA damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-07] Antioxidative Effect of Proteolytic Hydrotysates from Ecklonia cava on Radical Scavenging Using ESR and H2O2 Induced DNA Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P10-20] Antioxidant activities of phlorotannins purified from Ecklonia Cava on free radical scavenging using ESR and H2O2-mediated DNA damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect on Fruit Setting and Damage of Fruit Tree by Strong Wind
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Mineral and Ash Contents of Fruits and Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Designing Vegetables and Fruits for Improved Nutrition and Health – Calcium
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quality Maintenance of Fresh-cut Fruits and Vegetables
Food Science and Biotechnology
1997 .12
The Inhibitory Effect of Phytochemicals on the Oxidative DNA Damage in Lymphocytes by Chrysotile
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Recent Situation of Pesticide Usage on Major Crops in Korea
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2011 .12
[P2-05] A Study on Contents of Sulfites in Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Soil Block on Growth and Root Development of Fruit Vegetable Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
[P8-292] Extracts from Ecklonia cava and Opuntia ficus-indica added in fish paste from flounder protect human lymphocytes against H2O2-induced DNA damage in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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