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다식의 항산화성과 저장기간에 따른 조직감 및 관능적 특성
한국식품영양과학회지
2013 .08
저칼로리 저감미도 대체감미료 시장 및 동향
식품과학과 산업
2016 .09
감미료의 최신 연구동향과 안전
한국식품위생안전성학회 심포지움
1994 .01
Sensory and Physicochemical Properties of Selected Sweetener Blends Containing Polyols
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고감미도 감미료(High Intensity Sweeteners)를 이용한 당류저감화
식품과학과 산업
2016 .09
Properties of Flours Prepared from Steamed Brown Rice after Soaking and Sprouting and Wheat Flour Mixtures with Them
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HPLC-MS/MS를 이용한 어린이 기호식품중의 감미료 분석
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
어린이 기호식품 중 인공감미료의 위해성 평가
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
Chemical Control of Rice Brown Spot
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2003 .10
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional Dasik Improves Glucose Tolerance in db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
장령기(壯令期)에 가까운 리기다소나무 임분(林分)의 맹아(萌芽) 갱신(更新)에 대(對)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
1962 .01
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