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저칼로리 저감미도 대체감미료 시장 및 동향
식품과학과 산업
2016 .09
Sensory and Physicochemical Properties of Selected Sweetener Blends Containing Polyols
Food Science and Biotechnology
2003 .04
고감미도 감미료(High Intensity Sweeteners)를 이용한 당류저감화
식품과학과 산업
2016 .09
주목받는 기능성 감미료
식품산업과 영양
2010 .12
HPLC-MS/MS를 이용한 어린이 기호식품중의 감미료 분석
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
어린이 기호식품 중 인공감미료의 위해성 평가
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
대체감미료 당유도체의 유변성에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
Analysis of Artificial Sweeteners of Salted Seafood circulated in Chungnam area
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
[P2-57] Quality Characteristics of Sprouted Brown Rice Dasiks According to the Kind of Sweetener
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Measurement of Synergistic Effects of Binary Sweetener Mixtures
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
D-Tagatose, a Functional Sweetener, Affects the Glucose Responses in Healthy Subjects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
식품 중 인공감미료의 분석법에 관한 연구
한국식품과학회지
2004 .02
광주지역 학교주변 길거리 음식 중 당, 나트륨, 인공감미료 함량 실태조사
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
천연감미료 스테비오사이드 : 안전한가\ulcorner
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
당유도체 감미료의 갈색화반응에 관한 연구
한국식품과학회지
1991 .02
Comparison of Relative Sweetness of Syrup Type Sweeteners by Magnitude Estimation and Paired Comparison
Food Science and Biotechnology
1998 .12
[P2-71] Simultaneous Determination of Nine Artificial Sweeteners in Foodstuffs by High Performance Liquid Chromatography and Evaporative Light Scattering Detection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Monitoring of Caffeine, Total Sugar and Artificial Sweetener Contents on Caffeinated Beverages in Seoul
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
재료의 양과 감미료를 달리한 식혜의 관능적 특성
한국식품과학회지
1989 .04
Comparative Studies on the Assay Methods of Stevia Sweeteners
한국식품과학회지
1983 .09
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