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Rheological Properties of Dandelion Root Concentrates by Extraction Solvents
Food Science and Biotechnology
2006 .02
Rheological Properties of Concentrated Dandelion Leaf Extracts by Hot Water or Ethanol
Food Science and Biotechnology
2006 .04
마늘 착즙 및 농축액의 Rheological Properties
한국식품과학회지
1990 .12
Biological Properties of Different Types and Parts of the Dandelions : Comparisons of Anti - Oxidative, Immune Cell Proliferative and Tumor Cell Growth Inhibitory Activities
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
무유쥬스 농축액의 Rheological Properties
한국식품과학회지
1992 .06
추출용매에 따른 천마 농축액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
2003 .04
Protective Effect of Dandelion Extracts on Ethanol-Induced Acute Hepatotoxicity in C57BL/6 Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
水稻의 力學的 및 리올러지特性에 關한 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1987 .06
서양민들레가 Streptozotocin으로 유발한 당뇨 흰쥐의 뇌조직 중 유해 활성산소 생성 및 제거 효소계에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .06
민들레와 생균제의 첨가가 육계의 성장 및 체조성에 미치는 영향
한국가금학회지
2007 .12
당 첨가 민들레(Taraxacum officinale) 발효 추출물의 발효과정 중 이화학적 및 미생물학적 변화
Food Science and Preservation
2012 .02
배주스 농축액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1995 .12
단백질의 유체 변형성
한국식품과학회지
1980 .03
민들레(Taraxacum officinale) 잎과 뿌리의 페놀산 조성 및 활성산소 소거활성
Food Science and Preservation
2008 .06
농산물의 잔류농약분석을 위한 가속용매추출 (Accelerated Solvent Extraction) 방법의 이용
Applied Biological Chemistry
2004 .01
The Rheological and Structural Properties of W/W Emulsion using by Rheometer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P10-83] Nutritional Analysis and Antioxidative Activity from Dandelion (Taraxacum officinale) Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 민들레의 생리활성과 연구동향
식품산업과 영양
2001 .12
Characteristics of The Anchovy Protein Recovered after Different Solvent Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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