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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[P5-01] Rheological Properties of Dandelion Root Concentrates by Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Rheological Properties of Concentrated Dandelion Leaf Extracts by Hot Water or Ethanol
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Relationship between Steady Viscosity and Complex Dynamic Viscosity of Tomato Concentrate
Food Science and Biotechnology
1997 .12
Biological Properties of Different Types and Parts of the Dandelions : Comparisons of Anti - Oxidative, Immune Cell Proliferative and Tumor Cell Growth Inhibitory Activities
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
마늘 착즙 및 농축액의 Rheological Properties
한국식품과학회지
1990 .12
Protective Effect of Dandelion Extracts on Ethanol-Induced Acute Hepatotoxicity in C57BL/6 Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
무유쥬스 농축액의 Rheological Properties
한국식품과학회지
1992 .06
서양민들레가 Streptozotocin으로 유발한 당뇨 흰쥐의 뇌조직 중 유해 활성산소 생성 및 제거 효소계에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .06
민들레와 생균제의 첨가가 육계의 성장 및 체조성에 미치는 영향
한국가금학회지
2007 .12
水稻의 力學的 및 리올러지特性에 關한 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1987 .06
당 첨가 민들레(Taraxacum officinale) 발효 추출물의 발효과정 중 이화학적 및 미생물학적 변화
Food Science and Preservation
2012 .02
Rheological Properties of Ginseng Extracts
Food Science and Biotechnology
2001 .12
추출용매에 따른 천마 농축액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
2003 .04
Studies on viscosity reduction of seaweed stem and plum concentrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
수분함량에 따른 율무가루의 점도변화 및 동적물성 특성에 관한 연구
한국식품과학회지
1997 .10
Effect of Gum Addition on the Rheological Properties of Rice Flour Dispersions
Food Science and Biotechnology
2006 .08
[P10-83] Nutritional Analysis and Antioxidative Activity from Dandelion (Taraxacum officinale) Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 민들레의 생리활성과 연구동향
식품산업과 영양
2001 .12
배주스 농축액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1995 .12
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