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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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마늘 착즙 및 농축액의 Rheological Properties
한국식품과학회지
1990 .12
배주스 농축액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1995 .12
水稻의 力學的 및 리올러지特性에 關한 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1987 .06
과일쥬스의 농축공정에 영향을 미치는 인자의 물리적 특성
한국식품과학회지
1991 .10
[P5-01] Rheological Properties of Dandelion Root Concentrates by Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
단백질의 유체 변형성
한국식품과학회지
1980 .03
염농도의 확산에 따른 무의 물성학적 특성의 예측 model에 관한 연구
한국식품과학회지
1992 .08
The Rheological and Structural Properties of W/W Emulsion using by Rheometer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Rheological Properties of Dandelion Root Concentrates by Extraction Solvents
Food Science and Biotechnology
2006 .02
혼합과채쥬스 특성에 미치는 여러 인자의 영향
한국식품과학회지
1995 .08
추출용매에 따른 천마 농축액의 리올로지 특성
한국식품과학회지
2003 .04
식품산업에서 물성분석장치의 활용 동향
식품과학과 산업
2018 .03
효소분해가 감쥬스의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .04
Pre-concentration of Apple Juice with Different Reverse Osmosis Membranes
한국식품과학회지
1988 .06
Modification of Rheological Properties of Cellulose Nanofibrils Suspension
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Effect of Fermentation Time on Rheological Properties of Kochujang in Steady and Dynamic Shear
Food Science and Biotechnology
1999 .10
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Thermo-rheological Properties of Fish Protein Gels using Shear Stress Relaxation
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Relationship between Printability and Rheological Properties of UV-curable Flexographic Ink
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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