지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
대두와 청국장 추출물의 항산화능과 혈전용해능
Food Science and Preservation
2011 .12
Studies on Development of Preparation Method of Black Soybean Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P2-68] The effects of organic acids on Maillard reaction in fermented Korean soybean pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
[P2-27] Quality Characteristics of Bread with Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P5-71] Excellence of Soybean Paste Fermented in Onggi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S12-4] Quality Characteristics of Doenjang (Fermented Soybean Paste) Prepared with Selected Strains and Germinated Soybean, and Their Functionality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Changes in Extraction Properties of Pine Needles depending on Pretreatments
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
[P8-19] Effects of isoflavone aglycone-rich Korean fermented soybean paste extracts on osteoblastic differentiation of MG-63 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
The Present Status of Kochujang (fermented hot pepper - soybean paste) in Korea and Its Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Protective Effect of Chungkukjang from Sunchang Province against Cellular Oxidative Damage
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
[P3-36] Inhibitory Effects of Pine needle Ethanol Extracts on Atopic Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
[P7-08] Anti Obese Effect of Water Extract Obtained from Pine Needle in vivo and in vitro Studies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Anti-inflammatory Effect of The Extract of Chungkukjang Fermented with Bacillus amyloliquefaciens SCGB-1 in in vitro and in vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Skate Sashimi Fermented by Pine Needles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고선량(10~20 kGy) 감마선 조사 청국장의 미생물 변화와 화학적 성분과 관능적 특성 변화
한국식품과학회지
2003 .04
솔잎 발효액이 식빵의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .04
Isolation and Structural Determination of Aldose Reductase Inhibitor from Korean Fermented Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2005 .06
0