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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
[P2-68] The effects of organic acids on Maillard reaction in fermented Korean soybean pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S12-4] Quality Characteristics of Doenjang (Fermented Soybean Paste) Prepared with Selected Strains and Germinated Soybean, and Their Functionality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
옹기의 재 상용이 어간장의 품질에 미치는영향
Food Science and Preservation
2010 .04
The Present Status of Kochujang (fermented hot pepper - soybean paste) in Korea and Its Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
맑은 환경 위하여도 Excellence '88
환경관리인연합회보
1988 .01
Isolation and Structural Determination of Aldose Reductase Inhibitor from Korean Fermented Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Characteristics of Taste Components of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Changes in Microbiological and General Qualities in Gamma Irradiated Doenjang (Fermented Soybean Paste)
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Fermented Red Ginseng Using Bacteria and Excellence Verification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Compositional Changes of Ganjang (Korean Soy Sauce) Fermented in Onggi (Korean earthenware) from Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Purification and Identification of Squalene Synthase Inhibitor Isolated from Fermented Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
[P6-30] The Change of Anti-nutrient on Three-Step Fermented Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
간장, 고추장 및 된장 양념으로 발효한 진공포장 돈육의 저장기간 동안 품질 특성
한국축산학회지
2005 .01
Microbiological and Physicochemical Characteristics of Different Salt Contents in Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Understanding the Factors Affecting the Acceptance for Fermented Soybean Products
Food Science and Biotechnology
2008 .02
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