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Characteristics of Taste Components of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국 전통 된장의 숙성중 관능적 품질에 미치는 성분의 변화 -아미노산성질소, 아미노산 및 색도를 중심으로-
한국식품위생안전성학회지
2004 .01
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
제조 원료를 달리한 된장의 숙성중 당과 지방산 조성의 변화
한국식품영양과학회지
1995 .12
쌀된장분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .10
된장추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
1999 .12
[P3-70] A Study on the Characteristics of Cookie Made of Soybean Paste Powder with Sun-Dried Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P2-68] The effects of organic acids on Maillard reaction in fermented Korean soybean pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
포장된 전통 된장 및 고추장의 저장 중 CO₂ 발생과 특성변화
한국식품영양과학회지
2000 .10
[S12-4] Quality Characteristics of Doenjang (Fermented Soybean Paste) Prepared with Selected Strains and Germinated Soybean, and Their Functionality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Preparation of Functional Soybean Paste with High Content of Isoflavone Aglycone
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) of Gamma Irradiated Soybean Paste Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Bacillus brevis로 제조한 된장의 품질
한국식품영양과학회지
1994 .12
[P3-07] Development and application of soybean paste sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bacterial Diversity in Commercial and Traditional Soybean paste(Doenjang) Using 16S rRNA Sequence Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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