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한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Determination of Betaine Content and Antioxidant Activities of Lycium chinense
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건조 구기자의 추출에 따른 항산화 효능 모니터링
Food Science and Preservation
2016 .12
Variation in Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
A Comparison of a Chemical Components and Their Antioxidant Effects in Lycium chinense and Schizandra chinensis depending on Processing Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant Activity Effect of an Korean Soybean Cultivars by Roast Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant Activity of Red Chinese Cabbage Extracts and Their Color Properties according pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Activity of Ethanol Extract from Grape Cultivar Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
유색미의 화학적성분 및 항산화활성
Food Science and Preservation
2008 .02
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Multivariate statistical analysis of the comparative antioxidant activity of the total phenolics and tannins in the water and ethanol extracts of dried goji berry (Lycium chinense) fruits
한국식품과학회지
2019 .06
Comparison of the Contents of Bioactive Compounds and the Level of Antioxidant Activity in Different Kiwifruit Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
구기자 추출물의 추출특성 및 항산화 효과
Food Science and Preservation
2004 .09
구기자의 구매속성과 신제품 전략
Food Science and Preservation
2008 .08
둥굴레, 어성초, 구기자 혼합 음료의 배합비 최적화 및 항산화 효과
Food Science and Preservation
2010 .12
[P10-260] Chemical Compositions and Antioxidant Activity of the Colored Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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