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Effect of Annealing on Pasting Properties and Gel Hardness of Mung Bean Starch
Food Science and Biotechnology
2003 .10
[P1-24] Structural and Physical Characteristics of Barley Starches Isolated from Four Domestic Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Structure, Properties and Digestibility of Native Starches Isolated from Azuki Bean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Antioxidant Activity of Mung Bean Coat in db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
녹두의 가수분해조건에 따른 특성 변화
Food Science and Preservation
2006 .10
綠豆나물의 生育過程 中 Vitamin C 含量에 미치는 Gibberellin의 效果
한국식품영양과학회지
1981 .04
묵 형성 전분의 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Physicochemical Properties of Mung Bean Starch Paste, a Main Ingredient of Omija-eui
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Amino Acid Composition and Functional Properties of Protein Concentrate from Mung Bean (Vigna radiata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
두류(팥, 녹두, 검정콩) 물추출액의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1997 .10
Molecular Structure and Physicochemical Properties of Starches from Korean Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
녹두 및 대두추출물의 항암 및 항염증 활성
한국식품과학회지
2010 .12
한국산 및 중국산 팥 전분의 이화학적 특성 비교
한국식품과학회지
2003 .08
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