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Improvement of Lipid Oxidation Stability of Seasoned Pork and Formula Development of Seasoning Sauce for Pork Bulgogi with Doenjang and Onion Using Mixture Experimental Design
Food Science and Biotechnology
2008 .08
감마선 조사가 소불고기 양념의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .06
저온 숙성에 의한 양념 돈육의 물리적 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
Growth Modelling of Listeria monocytogenes in Korean Pork Bulgogi Stored at Isothermal Conditions
한국축산식품학회지
2015 .01
Analysis of American Consumer Interest in Bulgogi: Application of Importance-Performance Analysis in the U.S. Market
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
저온 숙성이 양념돈육의 저장 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
돼지불고기용 과채열수추출액 함유 고추장양념소스 최적 배합비 개발
한국식품영양과학회지
2008 .04
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
Sensory Properties and Just-About-Right rating of suitable Bulgogi Recipe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Changes in Pork Bulgogi Seasoned with Ganghwayakssuk (Artemisia princeps Pamp.) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Preferences and Consumption Patterns of Foreign Residents for Korean Traditional Pork Dishes
한국축산식품학회지
2012 .01
Aroma Active Compounds of Bulgogi Flavor is Produced by Continuous Reaction Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쌀된장 분말을 첨가한 돈가스 소스의 품질특성
Food Science and Preservation
2006 .08
단호박된장소스 제조조건의 최적화 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2012 .08
[P3-28] The Effects of Hydrostatic Pressure in Beef Treated with Bulgogi Seasoning and Kiwi (Actinidia chinensis) Fruit Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
간장, 고추장 및 된장 양념으로 발효한 진공포장 돈육의 저장기간 동안 품질 특성
한국축산학회지
2005 .01
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
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