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Influence of Mixed Protein Hydrolysates on the Growth and Viability of Chinese Hamster Ovary Cells
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Production of enzymatic hydrolysates with antioxidant activity from rice protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activity and Functional Properties of Hydrolysate from Egg White Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity and Anti-inflammatory Activity of Milk Protein Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Chitin의 분자량과 Phosphorylation 정도가 Microcrystalline Chitin의 유화안정 능력에 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .12
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Supplementation of Pork Patties with Bovine Plasma Protein Hydrolysates Augments Antioxidant Properties and Improves Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
토하젓의 숙성과정중 Chitin Oligosaccharides 생성
한국식품영양과학회지
1996 .10
[P10-187] Prediction of the amino acid composition of the antioxidant peptides contained in oyster hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Activities of the Enzymatic Hydrolysate Prepared from the Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effects of Mechanically Deboned Chicken Hydrolysates on the Characteristics of Imitation Crab Stick
한국축산식품학회지
2014 .01
Chitin의 산업적 이용을 위한 기초연구
한국식품과학회지
1992 .02
[P9-15] Antioxidant Activity of Peptide Isolated from Freshwater Rotifer Protein Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Chitin 유도체가 타피오카의 무증자 알콜발효에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .02
Stability of Antioxidant Properties and Essential Amino Acids in Squid Viscera Hydrolysate Produced using Subcritical Water
Fisheries and Aquatic Sciences
2013 .01
ChitinㆍChitosan이 흰쥐의 콜레스테롤 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .04
토하(Caridina japonica)로 부터 추출, 제조한 Chitin, Chitosan의 특성
한국식품영양과학회지
1994 .05
단백질 분해효소 종류에 따른 콩 가수분해물의 특성
Food Science and Preservation
2005 .10
Antioxidant effects of the enzymatic hydrolysates prepared from the oriental medicine materials fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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