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Analytical Method Validation for Determination of Glutamine in Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improvement of Analytical Methods of Total Flavonoid from Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S8II-3] Method Validation and Quality Control for Improving Quality of Analytical Data on Food Nutrients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
[S13-4] Development of Functional Food for Memory Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Development and validation of analytical method of Benzo(a) pyrene in two different types of food matrices using GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Method validation of analytical method for determination of ethoxyquin in various food matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[S5-1] Screening and processing of functional ingredients in development of health functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Developing Guidelines for Field Soil and Paddy Water Studies, and Validation of the Associated Analytical Methods
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2014 .04
Development and Validation of HPLC method for Determination of L-Carnitine L-Tartrate in Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Method Validation of Analytical Method for Determination of Food Dye in Soft Drink and Chewing Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Functional Food Materials through Combining Chemical Screening and Targeted Food Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
NUTRITION, HEALTH AND FUNCTIONAL FOODS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
당뇨병 환자의 건강기능식품에 대한 이용 실태 및 주관적인 인식에 관한 조사
대한영양사협회 학술지
2005 .01
건강기능식품 시장의 활성화를 위한 분석법 개선
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Validation of Analytical Method of Marker Compounds in Extract of Oenanthe javanica as a Functional Health Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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