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[OP-07] Reduction of Volatile Odor Compounds in Sea Tangle Extract by Aspergilllus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
다시마추출액을 이용한 발효음료개발 및 품질특성
Food Science and Preservation
2008 .02
감 즙으로부터 에탄올 생산을 위한 Saccharomyces cerevisiae 의 고정화 조건
Food Science and Preservation
1999 .06
Improvement of the Functional Qualities of Sea Tangle Extract through Fermentation by Aspergillus oryzae
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Effects of Fermented Sea Tangle on DSS Induced Colitis in C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Volatile Flavor Compounds in Salt-Fermented Fishes on the Market
Food Science and Biotechnology
1994 .09
채소의 용매분획 추출물들이 Saccharomyces cerevisiae의 alcohol dehydrogenase 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .04
새송이버섯 발효에 Saccharomyces Cerevisiae의 영향 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
내당 내알콜성 Saccharomyces cerevisiae의 알콜 발효에 미치는 calcium의 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Effects of Sea Tangle (Lamina japonica) Powder on Quality Characteristics of Breakfast Sausages
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of Sea Tangle and Its Constituents in Diet on Immune Functions of Diabetic Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .12
Effects of Sea Tangle Extracts on Proliferaton and Antibody Production of Lymphocyte from Normal and Diabetic Mice
Food Science and Biotechnology
2002 .06
[P8-118] The Effect of Sea Tangle Extract on Lipid Metabolism in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Moisture Sorption, Glass Transition, and Stickiness Properties of Lactobacillus brevis-Fermented and Non-Fermented Sea Tangle Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
추출조건에 따른 다시마 추출액의 특성에 미치는 물리적 특성의 영향
경북대농학지
1999 .01
Hydrolysis and Anti-Obesity Effect of the Sea-Tangle Extract by A Single and Mixture Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Estimation of Shelf-Life of Sea Tangle Drinks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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