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[P8-183] Bioconversion Effect on Cellular Antioxidant Capacity of Mulberry Leave Extract in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-103] Antioxidant and Anti-carcinogenic Activity of Genistein in HepG2 and HT-29 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-211] Antioxidant Activities of Several Sprout Extracts Using in vitro ORAC Assay and HepG2 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Impact of Bioconversion on the Phenolic Profile and Antioxidant Capacity of Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activity of Six Compounds Isolated from Artemisia iwayomogi using In vitro and HepG2 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant and Cytoprotective Effects of Wheat Sprout Extracts in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant activity of Lespedeza cuneata G. Don against H₂O₂-induced oxidative stress in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Sorbus Commixta Extracts on Antioxidant Activity and H2O2 Induced Oxidative Stress in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant Activity of Fermented Wheat Germ Extract with Aspergillus oryzae in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
[CQ-6] Interactions Between the Antioxidants, Isoflavonoids and Zinc, and Zinc-Mediated Antioxidant Genes Response in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
렌즈콩(Lens culinaris) 추출물이 HepG2 인간 간암 세포에서 Proteasome 활성과 Nuclear Factor κB 활성화에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
H₂O₂에 의해 유도된 HepG2 세포의 산화적 스트레스에 대한 신품종 방사선 돌연변이 블랙베리 γ-B201의 세포 보호 효과
한국식품과학회지
2014 .06
[P8-243] Cellular antioxidant capacity of thymyl methyl ether in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-105] Improved Antioxidant Activity of Mulberry (Morus alba L.) Leaf Extract Derived via Bioconversion using β-Glucosidase in Fe-NTA induced Rat Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
In Vitro and Cellular Antioxidant Activity of a Water Extract of Saururus chinensis
Food Science and Biotechnology
2008 .12
[P8-221] Antioxidant and Immuno-stimulating Activity of Sesquiterpene Compounds Isolated from Artemisia iwayomogi in HepG2 and RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-107] Antioxidant and Immuno-stimulating Activity of Red Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) Extract in HepG2 and Raw 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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