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추황배 청징배즙의 제조 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .10
Quality Changes during Storage in Korean Cloudy Pear Juice Concentrated by Different Methods
Food Science and Biotechnology
1998 .06
Rapid Measurement of the Enzymatic Browning of Pear Juice by the Addition of L-DOPA
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
배 기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
배 특화지역에서의 태풍내습 빈도에 의한 낙과 피해 경감 효과
한국농림기상학회지
2017 .01
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
배즙과 배동결건조분말을 첨가한 양갱의 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Identification Markers and Phylogenetic Analysis Using RAPD in Asian Pears (Pyrus spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
Taxonomic Relationships in Asian Pears (Pyrus spp.) Using Cluster Analysis of Morphological Characteristics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
배 품종별 주스의 가공 특성 및 색도 평가
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
착즙전처리가 배 과즙의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .08
Dietary Fiber Extraction from Asian Pear Flesh and Its Functional characterization Using Sprague-Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Organic Versus Conventional Fruit in 'Niitaka' Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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