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Bacillus subtilis DJI을 이용하여 제조한 된장의 항산화효과
Food Science and Preservation
2009 .08
[P8-174] Effect of Chungkukjang and Doenjang Fermented Using Bacillus subtilis DJI on the Level of Blood Glucose and Serum Components in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-247] Anti-obesity Effect of Chungkukjang Fermented Using Bacillus subtilis DJI in Rats Fed High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-175] Effects of Chungkukjang and Doenjang Fermented Using Bacillus subtilis DJI on the Level of Blood Glucose and Serum Components in C75BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
메주 제조 시 Bacillus subtilis의 첨가가 재래식 된장의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .08
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고콜레스테롤식이를 급여한 흰쥐에서 Bacillus subtilis DJI 이용하여 제조한 청국장의 항산화효과
한국식품영양과학회지
2009 .12
[P2-62] Fermentation Characteristics and Biological Activity of Fermented Pepper using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidative Activity of Cheonggukjang Fermented with Bacillus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
해양심층수 및 Protease 고생산성 Bacillus subtilis DH3으로 제조한 된장(Doenjang)의 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .06
대두 발효식품으로부터 분리한 Bacillus subtilis HS 25가 생산한 항균물질의 특성
Food Science and Preservation
2008 .04
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
[P5-70] Characteristics, Antioxidative Activities and Growth Inhibitory Effects in AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells of Soymilk Fermented by Bacillus subtilis KC-3 during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Bacillus subtilis 균주를 이용하여 제조한 팽화미 된장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .08
Bacterial Diversity of Bacillus subtilis Group in Doenjang and Kanjang Based on 16S rRNA Sequence and Their Antibacterial and Enzymatic Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Bacillus subtilis S37-2 균주의 항진균활성 및 식물생육촉진 효과
한국토양비료학회지
2007 .12
Doenjang Extract Has Anticancer Activity and Induces Apoptosis in AGS Human Gastric Adenocarcinoma
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Cultural Characteristics and Biological Activities of Quinoa Fermented by Bacillus subtilis CBD2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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