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이용수
Abstract
序論
實驗方法
結果 및 考察
結論
引用文獻
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The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Multivariate Analysis of Domestic Astringent Type Persimmons in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
냉풍건조 곶감과 천일건조 곶감의 이화학적 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .08
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
[P8-210] Antioxidant Activity of Five Korean Persimmon Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Controlled Atmosphere Storage and Modified Atmosphere Packaging of Astringency-removed Persimmons
Food Science and Biotechnology
2001 .08
[P3-49] Some important changes in properties of exuded persimmon juices during natural vinegar fermentation of persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
감(枾)의 營養的成分 및 gel化 要素含量 調査硏究
한국식품영양과학회지
1975 .04
감껍질을 이용한 감식초 발효조건 모니터링
한국식품과학회지
2003 .08
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
곶감, 생감 및 감잎 추출물의 생리활성 효과
한국식품영양과학회지
2008 .08
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Antioxidative Properties of Persimmon Leaves
Food Science and Biotechnology
1996 .03
떫은감 연시 및 반건시용 우량 품종 ‘상감둥시’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
떫은감의 MAP 탑살에 따른 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2008 .04
Variation of Antioxidant Activity of Persimmon Leaf at Different Harvest Time
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
고기능성 감잎차 원료용 품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
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