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매생이(Capsosiphon fulvescens)의 이화학적 성분
한국식품과학회지
2005 .12
해조류 매생이(Capsosiphon fulvescens)의 저장기간 연장을 위한 과산화수소의 활용
Food Science and Preservation
2008 .04
Study on the analysis of the components of Capsosiphon fulvescens by harvesting time
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
[P2-04] Determination of Composition Changes with Sampling Region in Capsosiphon fulvescens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Capsosiphon fulvescens on Ethanol-induced Liver Damage in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P3-65] Physicochemical and SEM Studies on Capsosiphon fulvescens Powders Prepared Using Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-155] Immunomodulatory Activities of Sulfated Polysaccharides from Capsosiphon fulvescens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
매생이를 활용한 전통부각의 제조 및 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective Effects of 10% Ethanolic Extract from Capsosiphon fulvescens against Alcoholic Fatty Liver
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P10-67] Cholesterol Lowering Effects of Capsosiphon fulvescens Extracts in Rats Fed High Cholesterol Diets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-176] An Ethanol Extract of Capsosiphon fulvescens Inhibits Adipogenesis in 3T3-L1 Preadipocytes and Rats Fed a High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Moisture Sorption and Thermodynamic Properties of Vacuum-Dried Capsosiphon fulvescens Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
[P11-23] 매생이의 객관적 신선도지표 설정에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P4-22] The effect of storage conditions on proximate composition. texture, color, and total viable count of micro-organims in Capsosiphon fulvescens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P3-67] 연근분말 첨가가 국수의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
The Effects of Wash Solutions and Freezing Temperatures on the Microbial Growth and Physical Properties of Capsosiphon fulvescens
Food Science and Biotechnology
2007 .08
매생이 양식장 철새 퇴치 음원 효과 기초 실험
어업기술연구소보고
2020 .02
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