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연속수증기증류추출법에 의한 오렌지와 자몽의 휘발성 유기화합물 확인
Food Science and Preservation
2016 .02
Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Furocoumarins in Plasma and Urine of Healthy Adults Following Consumption of Grapefruit and Grapefruit Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
SDE 및 SPME법을 이용한 개똥쑥(Artemisia annua L.)의 휘발성 향기성분의 비교
Food Science and Preservation
2018 .06
Establishment of the Optimal HS-SPME/GC×GC-TOFMS Methods for the Analysis of the Volatile Compounds in Tea
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Analysis of Volatile Compounds in Korean Distilled Liquors using HS-SPME GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Grapefruit Seed Extract on the Quality Characteristics of Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characterization of Tofu Prepared by Grapefruit Concentrate and Magnesium Chloride
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
조리방법에 따른 고추의 향기성분 변화
농업생명환경연구
2021 .12
Effect of grapefruit seed extract addition on physicochemical and microbial characteristics of onion puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A New Cultivar of Schlumbergera Hybrids ‘Orange Candle’ with Orange Flower
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Relative Scent Patterns and Volatile Compounds from Flowers of Aster Species using Electronic Nose and HS-SPME-GC-MS
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
밝은 오렌지색 스탠다드 장미 ‘오렌지아이(Orange Eye)’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
추출방법에 따른 제주산 애플망고의 휘발성 향기성분 분석
한국식품영양과학회지
2015 .05
Impact of the Maillard Reaction on Volatile Compounds in Edible Insect Oils Using HS-SPME-Arrow-GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Volatile Flavor Compounds of Shiitake mushroom (Lentinus edodes) by SPME-GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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