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Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Grapefruit Seed Extract on the Quality Characteristics of Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
연속수증기증류추출법에 의한 오렌지와 자몽의 휘발성 유기화합물 확인
Food Science and Preservation
2016 .02
Characterization of Tofu Prepared by Grapefruit Concentrate and Magnesium Chloride
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of volatile compounds in orange and grapefruit using SDE and GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of grapefruit seed extract addition on physicochemical and microbial characteristics of onion puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 시판 오렌지주스 및 자몽주스의 이화학적 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2019 .06
Changes in Total Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activities of Apple and Grapefruit Purees Fermented by Lactobacillus plantarum and L. acidophilus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antimicrobial Effect of Phytochemicals to Listeria monocytogenes Isolated from Slaughterhouses
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
아스파라거스 주요 식물병원성 진균에 대한 식물추출물의 항진균 효과
농업생명환경연구
2019 .01
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
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