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주요 시판 두부의 물리화학적 특성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
두부산업 발전사
식품과학과 산업
2021 .09
두부 제조용 콩 육종 계통 선발을 위한 두부 간이 제조법 개발
한국육종학회지
2022 .03
국내 주요 콩 품종의 두부 품질특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Analysis of Furocoumarins in Plasma and Urine of Healthy Adults Following Consumption of Grapefruit and Grapefruit Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
레드비트 분말 첨가가 두부의 이화학적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .10
The Effect of Various Coagulants and Concentration on Properties of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Grapefruit Seed Extract on the Quality Characteristics of Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
주요 시판 연두부의 품질 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
연속수증기증류추출법에 의한 오렌지와 자몽의 휘발성 유기화합물 확인
Food Science and Preservation
2016 .02
콩 원료에 따른 일반 두부의 품질 비교
한국식품영양학회지
2020 .01
Quality characteristics of tofu prepared with various concentrations of commercial cinnamon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고단백 내탈립 장류용 콩 품종 ‘하이프로’
한국육종학회지
2021 .01
Determination of volatile compounds in orange and grapefruit using SDE and GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of grapefruit seed extract addition on physicochemical and microbial characteristics of onion puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Packaged Tofu Quality Based on the Quantity of Cooling Material for Fresh Food Delivery
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical and Consumer Acceptance of Tofu Supplemented with Licorice Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Effects of heat-moisture treatment of rice flour on the properties in tofu
한국식품과학회지
2021 .02
Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Prediction of Shelf-life of Tofu Snack with Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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