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Plant Biotechnology Reports
2023 .02
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Volatiles Analysis of Honey by Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS) : Comparison of SPME Volatiles Extraction Methods
Journal of Apiculture
2018 .06
Establishment of the Optimal HS-SPME/GC×GC-TOFMS Methods for the Analysis of the Volatile Compounds in Tea
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Flavor identification and analysis of fermented soybean pastes
Food Science and Preservation
2024 .06
조리방법에 따른 고추의 향기성분 변화
농업생명환경연구
2021 .12
헤드스페이스 고체상미량추출(Solid-Phase Microextraction)을 이용한 시판 일본소주의 휘발성 향기성분 분석
한국식품과학회지
2015 .10
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Relating volatile and sensory data using partial least squares regression analysis in commercial Korean distilled liquor, soju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Relative Scent Patterns and Volatile Compounds from Flowers of Aster Species using Electronic Nose and HS-SPME-GC-MS
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
숙성기간과 저장용기를 달리한 쌀 증류식 소주의 휘발성 향기성분 변화
한국식품과학회지
2019 .12
Impact of the Maillard Reaction on Volatile Compounds in Edible Insect Oils Using HS-SPME-Arrow-GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Volatile Flavor Compounds of Shiitake mushroom (Lentinus edodes) by SPME-GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Volatile Flavor Components as a Function of Electrical Stimulation and Chiller Aging for m. longissimus and biceps femoris of Hanwoo Beef
Food science of animal resources
2019 .01
Evaluation of volatile organic compounds in alcoholic beverages consumed in Korea
Applied Biological Chemistry
2015 .01
동결 농축 두누리 와인의 품질 특성과 휘발성 향기 성분
한국식품영양학회지
2019 .01
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
Phytoremediation of Volatile Organic Compounds by Indoor Plants: A Review
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Characterization of Volatile Organic Compounds in Brown Rice of 16 Elite Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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