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Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of non-dairy creamer (NDC) supplementation in a corn-soybean meal based diet on growth performance, nutrient digestibility, and meat quality in broilers
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Comparative Study of the Physicochemical, Nutritional, and Antioxidant Properties of Some Commercial Refined and Non-Centrifugal Sugars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative Study of Puffing Fermented Ginseng Beverage on Sensory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
가공방법에 따른 홍삼과 흑삼의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Physicochemical Properties of Ginseng Powder by Dry Condition and Particle Size
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
재배년수에 따른 인삼의 생육특성, 생리활성, 성분의 변화
한국약용작물학회지
2019 .12
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physiochemical Analysis, Antioxidant Effects, and Sensory Characteristics of Quark Cheese Supplemented with Ginseng Extract
Food science of animal resources
2019 .01
Effects of Fructooligosaccharides and Dietary Fibers in Physicochemical and Sensory Properties of Chicken Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Characterization of Physicochemical Properties of Red Ginseng Powder by Particle Size
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
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