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Characterization of Physicochemical Properties of Red Ginseng Powder by Particle Size
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Changes in Physicochemical Characteristics of Ginseng Powder by Roasting Treatment
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
열풍 건조, 동결 건조 및 마이크로웨이브 건조로 생산된 생강, 인삼 분말의 이화학적 및 감각 특성
한국식품영양과학회지
2023 .09
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
인삼 · 인삼가공품의 소비행태 분석
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
마이크로웨이브 진공건조로 생산된 마늘, 고추 분말의 품질특성
한국식품영양과학회지
2018 .10
균질처리와 건조방법에 따른 유자 분말의 이화학적 특성과 향기 함량 비교
Food Science and Preservation
2022 .02
건조방법 및 건조기간이 마늘가루 건조특성 및 성분변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
팽화 처리 인삼의 이화학적 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
클로렐라 추출물의 항산화 활성 및 분무건조 분말의 물리화학적 특성
Food Science and Preservation
2015 .08
Chemical Properties of Dried Food Waste Powder in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
호박고구마 효소 분해물의 분무건조 분말 제조 및 물리화학적 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .04
가공방법에 따른 홍삼과 흑삼의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Growth Characteristics of Korean Ginseng Cultivars by Region of Cultivation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Development Strategy of Processed Food using Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
김 분말을 첨가한 양갱의 이화학적 특성
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Physicochemical and Functional Properties of Ultrafine Particle Powder of Ginger during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
건조인삼 성분분석법의 유효성 검증 : 인삼제품 CODEX 세계규격에 반영
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
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