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나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Dietary Sugar and Sodium Intake among Korean Population (KNHANES, 2017-2019)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Analysis of Sodium Intake in Korean Children Aged 3-5 Years during the COVID-19 Pandemic: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Economic Analysis of Measures to Reduce Sugar and Sodium Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
나트륨 섭취 인지수준에 따른 식사 장소별 식행동 및 식이 자아효능감
한국식품영양학회지
2017 .02
Comprehensive Plan to Reduce Sodium and Sugar Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
보호동기요인이 나트륨 저감화 관련 행동 의도에 미치는 영향 - 경남?부산 지역 대학생을 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
나트륨 섭취 감소를 위한 식품표시 개선에 대한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nutrition Assessment : Focus on Total Sugar and Sodium Intake of Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dietary Related Risk Factors Associated with High Sodium Intake for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sodium Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
국민건강영양조사를 활용한 고령자 내 Active Senior 계층의 존재 및 나트륨 섭취에 관한 연구
한국식품영양학회지
2020 .01
A Study on Development of the Participatory Dietary Habit Improvement Program: Focusing on Sugar and Sodium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전통발효식품의 나트륨 저감화
식품과학과 산업
2016 .06
Development of Sausage with Inhibition of 60% Sodium Intake, Using Biopolymer Encapsulation Technology and Sodium Replacers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
일부 중학생들의 학교 급식 국물음식섭취 행태에 따른나트륨 섭취 현황 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
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