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Physicochemical Properties of Texturized Vegetable Proteins Extruded at Different Moisture Contents and Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Gums on the Quality Characteristics of Texturized Vegetable Protein Using Defatted Soy Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
탈지온도에 따른 탈지대두분말 식물조직단백의 품질 특성
한국식품과학회지
2023 .12
High Moisture Extrusion Processing Technology for Meat Alternatives with Vegetable Protein Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of quality characteristics of Tenebrio molitor larvae protein and vegetable protein mixtures according to extrusion conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
배럴온도와 수분함량에 따른 식물성조직단백의 이화학적 특성
산업식품공학
2020 .01
Optimization of Extrusion Variables for Improving the Qualities of Textured Vegetable Protein with Green Tea Using Response Surface Methodology
산업식품공학
2018 .01
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Anti-Cancer Activity of Mixed Vegetable Soup Manufactured by Extrusion and Roasting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
유아 대상의 오감을 활용한 채소 선호도 증진 프로그램의 개발 및 효과 평가
한국식품영양학회지
2017 .02
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
Trends in Vegetable Research for Consumers in China
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
광주지역 유통 채소류의 Bacillus cereus 오염실태 및 독소 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Vegetable Oil, Emulsion and Lecithin on Texture of Vegetable Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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