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전처리 및 냉·해동 방법에 따른 냉이의 품질 특성 차이
산업식품공학
2016 .01
2017 Mineral and Amino Acid Analysis in Namuls for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Status, Antimicrobial Mechanism, and Regulation of Natural Preservatives in Livestock Food Systems
한국축산식품학회지
2016 .01
데치기 처리에 따른 마늘종의 이화학적 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .06
β-Carotene contents of selected Namul affected by various cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Application of bio-preservation to enhance food safety: A review
Food Science and Preservation
2023 .04
건곤드레의 품질에 대한 전처리의 영향
산업식품공학
2016 .01
Vitamin B6 retention in selected vegetables by blanching
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
데침 조건과 해동 방법이 머위대의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
데치기 시간에 따른 참취의 이화학적 및 관능적 특성의 변화
Food Science and Preservation
2015 .02
열처리 및 해동방법에 따른 냉동 감자와 당근의 품질 변화
한국식품영양과학회지
2022 .06
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
블랜칭 조건별 산마늘 분말의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2024 .08
데치기 및 초고압 처리를 이용한 항균처리 마늘 및 생강의 살균 효과 연구
한국식품과학회지
2018 .04
Changes of chemical compound and quality characteristic in garlic shoots with blanching conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Food Preservatives Application of the Ethanol Alternatives to Halal Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
냉·해동 조건에 따른 데침 무의 품질 특성 변화
산업식품공학
2018 .01
The β-Carotene Contents of Selected Raw and Blanched Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Frozen Beef Developed into Home Meal Replacement Products Under Various Storage Conditions
산업식품공학
2015 .01
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