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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Relationship between Caking Characteristics Obtained by NMR Techniques and Chemical Compositions of Food Powders
Food Science and Biotechnology
2002 .10
보리순 분밀의 첨가가 Yellow Layer Cake의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
오디 분말을 첨가한 Chiffon Cake의 물리적․관능적 특성
한국식품영양학회지
2009 .01
호박 설기떡의 저장성에 미치는 변형기체포장의 영향
Food Science and Preservation
2010 .12
Preparation of Coating Agent for Fresh-Cut Fruit on Cake and Its Storage Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
뽕잎분말을 첨가한 옐로우 레이어 케이크의 품질특성
한국식품과학회지
2003 .10
꽃송이버섯 분말을 첨가한 옐로우 레이어 케이크의 품질특성
한국식품영양과학회지
2013 .12
흑마늘 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2009 .09
조 분말의 첨가가 sponge cake의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .12
Effect of Modified Starches on Caking Inhibition in Ramen Soup
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Characteristics of the oil cakes during composting
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
The Effect of Anti-Caking Agents on Flowability of Seasoning Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Fish Cake Added with Mealworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국산밀을 이용한 white layer cake의 제조 적성
한국식품과학회지
2002 .04
그루밀가루의 White Layer Cake 적성과 유화제 첨가 효과
한국식품영양과학회지
2001 .10
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