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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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막걸리에서 분리한 Lactic Acid Bacteria (LAB)의 다양성 분석과 γ-aminobutyric acid 생산능 연구
한국식품과학회지
2015 .04
Effects of Selected Inoculants on Chemical Compositions and Fermentation Indices of Rye Silage Harvested at Dough Stage
한국초지조사료학회지
2018 .01
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Microbiological/Physicochemical Quality and Temperature Distribution of Lunch Boxes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
일본 수입돈육과 브랜드사례로 본 일본 돈육산업의 생존전략
축산식품과학과 산업
2019 .01
상이한 몰 비율의 LB 공융용매 처리에 따른 BCTMP 섬유 및 수초지 특성의 변화
펄프·종이기술
2016 .02
Correlation of electrical conductivity and color with water loss and shear force of pork loin
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
유산균의 종류 및 귀리 첨가가 요구르트의 품질 및 항산화활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .12
프로바이오틱스 중 유산균 및 관련 효모의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .06
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Anti-Obesity Effect of Lactic Acid Bacteria from Korean Blue Zone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
최소운송비용의 선형계획모형을 통한 K-LandBridge의 타당성 연구
한국항만경제학회지
2016 .09
Effects of the Nitrate-reducing Bacteria and Incubation Time on the Physicochemical Properties of Naturally Cured Pork Loin Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Anti-Microbial and Anti-Inflammatory Effects of Differently Prepared-Dead Cells from Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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