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Effect of Quality Grade and Storage Time on the Palatability, Physicochemical and Microbial Quality of Hanwoo Striploin Beef
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of size grading on survival rate and growth of sea cucumber (Apostichopus japonicus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
편평어 자동선별시스템 개발에 관한 연구
수산해양기술연구
2020 .01
Development of Conversion Factors to Estimate the Intake Level of Food Raw Materials from Processed Food Consumption Level
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changing Consumption Patterns for Processed Rice Food Products in Metropolitan Household of Korea : 2010~2014
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한려해상국립공원 경관자원 목록화 및 등급평가에 관한 연구
한국산림휴양학회지
2015 .03
초등학교 쓰기장애 위험학생과 일반학생의 쓰기 성취 비교
수산해양교육연구
2018 .02
Correlation between the Korean pork grade system and the amount of pork primal cut estimated with AutoFom III
한국축산학회지
2022 .01
Bio-conversion manufacturing method of Compound K using ginseng sprout and verification of antioxidant and antibacterial activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparative Analysis of Fresh Deodeok Characteristics according to Quality Grades
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Hyperspectral image analysis and quality characteristics for grade determination of red ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Domestic and International Evaluation of Equivalency for Technical Grade Pesticides
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Development of Automated Harvest and Grading System for Seasquirt
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Vitamin B₁ Contents of the Steer (1+ Grade) by Different Sub-primal Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
학업정서, 학습태도, 학습몰입, 전공만족도와 의학전문대학원생의 학업성취와의 관계
수산해양교육연구
2016 .04
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
인공지능 기술을 활용한 농산물 등급화 연구 분석
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
국내 초지보유농가의 초지실태 연구
한국초지조사료학회지
2019 .01
Isolation, Conversion and Optimal Condition of a WJ4-1 strain from Jeju citrus unshiu with Flavonoid Conversion Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
For the standardization of the frozen surimi’s quality grades,what are the solution tasks?
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
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