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산업식품공학
2015 .01
전자현미경을 이용한 나노셀룰로오스 물질의 형태학적 특성 분석 연구
펄프·종이기술
2016 .02
Photosynthesis, Electron Transport, and Growth of Strawberry under Modified Solar Spectrum through Green-to-Red Conversion Film
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
집속이온빔 기술 및 주사전자현미경을 활용한 도공층 단면 구조 관찰
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Effect of Irradiation Parameters on Electron Spin Resonance Signals in E-Beam Irradiated Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Ginsenoside Compound K about Red Blood Cell Life Span Extension
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of the degree of milling on the quality characteristics of rice ‘Nuruk’
Food Science and Preservation
2020 .07
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Milling characteristics of cutting-type rice milling machine according to the rotating speed of the main shaft
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
전자코를 이용한 도정 및 저장에 따른 쌀의 휘발성분 패턴 판별
한국식품과학회지
2016 .04
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Electron Beam Irradiation on Pulps for the Manufacture of CNF
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Comparison of analysis methods for human blood peptides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Production of potato (Solanum tuberosum L.) seed tuber under artificial LED light irradiation in plant factory
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Effect of Irradiation Parameters of Electron Beam on Detection Characteristics of Duck Meat during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국산 밀 품종 및 제분율에 따른 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
전자선 전처리에 의해 제조된 나노셀룰로오스 필터의 금속이온 흡착 성능 평가
펄프·종이기술
2017 .10
전자선 처리에 따른 마른 김(Porphyra tenera)의 미생물 저감화 효과와 저항성 세균의 동정
Food Science and Preservation
2016 .02
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